Rubriky
Slaný

Vanová baterie s sprchovým setem od Hansgrohe s chromovým povrchem Vernis Blend – model 71461000


Vanová baterie s sprchovým setem od Hansgrohe s chromovým povrchem Vernis Blend

Páková na hranu vany vanová baterie se sprchovým setem

Vanová baterie s sprchovým setem od Hansgrohe se stává stále populárnější volbou mezi lidmi, kteří chtějí nejen praktické, ale i stylové řešení koupelny. Tento model 71461000 je rázem na špičce při hledání kvality a výkonu ve své cenové kategorii.

V chromovém provedení vypadá Vernis Blend nádherně a určitě se bude hodit do každé moderně zařízené koupelny. Navíc jde o baterii s pákovou ovládací pákou, takže můžete pohodlně měnit teplotu a průtok vody.

Průtok a výška baterie

S tímto modelem baterie Hansgrohe Vernis Blend můžete očekávat velmi solidní průtok vody, a to až 49,3 litrů za minutu. To znamená, že když si dopřejete koupel, postarají se o vás potřebné množství vody a tlaku.

Co se týče výšky, ta je u této baterie 12,3 cm. To je perfektní pro ty, kteří ocení nízký profil baterie, a ne falešnou vyšší výšku namísto skutečné kvality.

Koupě na BestNabytek.cz

Pokud si chcete tento skvělý model baterie pořídit, navštivte stránku BestNabytek.cz, kde ho můžete snadno objednat online. Vy můžete relaxovat a nechat baterii Hansgrohe Vernis Blend s chromovým povrchem se postarat o to, aby byla vaše koupelna nejen účelná, ale i krásná!